baš sve joj stoji!

Rozga i u najjednostavnijem izdanju izgleda sjajno: Majica je otkrila dio njezinog ravnog trbuha, a osmijeh s lica nije skidala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga nastupila je na "Picokijadi" i oduševila nekoliko tisuća ljudi, a pritom je blistala u jednostavnoj i upečatljivoj kombinaciji.

Jelena Rozga (43) razveselila je svojim nastupom nekoliko tisuća posjetitelja "Picokijade" u Đurđevcu. 

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Splitska ljepotica bila je glavna zvijezda završnice ove tradicionalne kulturno-turističke manifestacije. Rozga je zablistala u jednostavnoj, ali upečatljivoj kombinaciji na pozornici. 

Pjevačica je bila obučena u traperice i bijelu majicu bez rukava koja je otkrivala dio njezinog ravnog trbuha, a uz to je iskombinirala zlatne sandale na petu. Jelena je na koncertu imala raspuštenu kosu, a na pozornici se rasplesala i nije skidala osmijeh s lica te je oduševila brojne posjetitelje. 

Inače, Rozga je prošlog tjedna nastupila u jednom beogradskom restoranu. Pjevačica se pojavila u uskoj tamnoplavoj haljini zanimljiva kroja s bijelim tilom na rubovima.

Bila je zakopčana do grla, ali u prvom planu su bile njezine vitke noge. Svojom pojavom je kao i uvijek očarala sve, a sudeći po fotografijama, publika je ovacijama ispratila svaki njezin hit.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Instagram) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Instagram) +4 Sharon Stone (Foto: Profimedia) Celebrity Ovoj ženi su 63 godine, u bikiniju izgleda savršeno, no mnoge je jedan detalj na ovoj fotki dobro nasmijao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene