Baš blista!

Jelena Rozga u košulji neobičnog kroja pokazala goli trbuh, a za široki osmijeh na licu zaslužan je muškarac od kojeg se nije odvajala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga pojavila se na promociji albuma Saše Matića "Dva života", a s lica nije skidala osmijeh.

Pjevačica Jelena Rozga zablistala je na promociji novog albuma regionalne pjevačke zvijezde Saše Matića pod nazivom "Dva života", a s kojim je nedavno snimila i singl "Ti i ja".

Pogledaj i ovo Željko Samardžić na Fusion festivalu - 1 Tisuće posjetitelja u Splitu Koju je poruku Željko Samardžić poslao mlađim kolegama, s kim bi Saša Matić volio snimiti duet?

44-godišnja Jelena za tu je priliku odabrala bijelu košulju neobičnog kroja ispod koje je pokazala goli trbuh i otkrila ramena, a osmijeh s lica nije skidala cijelo vrijeme i bila je dobro raspoložena.

Duetsku pjesmu naziva ''Ti i ja'' Jelena i Saša čekali su dugo i pokazalo se da je to njihovoj brojnoj publici pravi glazbeni užitak, a pjesma je i prije svojeg izlaska izazvala lavinu oduševljenja među njihovom mnogobrojnom publikom.

'Karijera duga više od 25 godina. A svega nekoliko puta sam zaplakala na pjesmu. Na ovu nisam zaplakala. Plakala sam... A vama želim samo da osjetite tu istu, moju emociju, na kojoj sam beskrajno zahvalna Saši Matiću što je podijelio baš sa mnom'', rekla je Jelena povodom izlaska pjesme.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino (Foto: Profimedia) Al Pacino (Foto: Profimedia) Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) +0 Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Celebrity Legendarni glumac u 82. godini pršti energijom, pogledajte što je izvodio kad su ga snimili paparazzi, fotke su pravi hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene