Ovijena velom tajne

Rozga ima stariju sestru Juliju, koju rijetko spominje, nitko ne zna ni kako izgleda, a evo što je ona otkrila o njoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga jako je bliska sa svojom godinu i pol starijom sestrom Julijom, koja izbjegava medije, a pjevačica je u nekoliko navrata pričala o njoj.

Pjevačica Jelena Rozga (44) na sceni je više od 25 godina, no uspješno čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Osim što je njezin ljubavni život već godinama pravi misterij, rijetki znaju da Rozga ima godinu i pol dana stariju sestru Juliju, koja se ne voli javno eksponirati, pa ne postoji nijedna njezina fotografija.

Jelena je u nekoliko navrata za medije govorila o njoj.

"Dugo smo se mi tukle, negdje do 17. godine. Sjećam se, već sam pjevala u Magazinu i nešto smo se bile posvađale, nešto oko odjeće, normalno, sestra je bila puna modrica, a meni je falilo pola kose", prisjetila se jednom prilikom za IN Magazin.

Tinejdžerske razmirice danas su daleko iza njih i sestre su u odličnim odnosima, a Jelena je i ponosna teta njezine djece, Lee i Noe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Moja sis, ja je zovem sis, ona potpuno drugi život vodi. Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvijek bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način života", kazala je prije dvije godine za RTL EKskluziv.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene