Voli eksperimentirati!

Pomalo čudno izdanje Jelene Karleuše o kojem se već naveliko priča, odjevena je, ali kao da i nije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša snimljena je u Beogradu pred studijom showa "Zvezde Granda" u neobičnoj kreaciji.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) svojim se modnim odabirima uvijek pobrine da se svaki njezin izlazak u javnost pamti.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Posebno su zanimljiva njezina izdanja za emisiju "Zvezde Granda", gdje uvijek uspije privući pažnju neobičnim kreacijama koje uglavnom otkrivaju više nego što skrivaju, a ništa drugačije nije bilo ni njezino posljednje izdanje za show.

Pjevačica je snimljena ispred studija u Beogradu u neobičnom odjevnom komadu sa samo jednom nogavicom i dubokim dekolteom koji je otkrio cijeli njezin trbuh, a fotke koje su snimili paparazzi otkrile su i nešto što na Instagramu vješto skriva.

I dok na društvenoj mreži njezin trbuh uvijek izgleda utegnuto i čvrsto, istina je pak nešto drugačija, no to Jelenu ne sprječava da i dalje za Instagram uređuje svoje fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pjevačica je često na meti kritika zbog nerealnog prikazivanja na društvenoj mreži, no usprkos tome i dalje ima više od 2,3 milijuna vjernih pratitelja koji je svakodnevno obasipaju lajkovima i komplimentima za izgled.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene