Nadmašila samu sebe!

Raskošne adute ukrotila je samo trakicama i provokativnim videom izazvala pomutnju u regiji: "Balkanska amazonka!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša snimala se pored bazena u provokativnoj pozi i bikiniju koji se jedva vidi, a video je objavila na Instagramu.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša poznata je i po svojim golišavim izdanjima kojima redovito na Instagramu provocira svojih više od 2,4 milijuna pratitelja iz cijele regije, pa i šire.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

A da još uvijek može nadmašiti samu sebe potvrdila je u jednoj od posljednjih objava na društvenoj mreži.

"Današnje raspoloženje? Zvijer", napisala je u opisu videa u kojem nosi najmanji mogući bikini koji je jedva obuzdao njezine raskošna adute.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

"Balkanska amazonka", "Bolje da ovo nisam vidio", "Kao med si", "Samo izazivaš", "Bog je žena", "Najzgodnija na estradi", "Kraljica", samo su se neki od brojnih komplimenata ispod videa koji broji stotine tisuća pregleda, u kojem se Jelena zavodljivo zaljuljala i isplazila jezik kameri.

Pjevačica je slične reakcije izazvala i objavama iz Dubaija koji je posjetila nedavno i gdje je nizala oskudne i neobične badiće, a nedavno je u jednom golišavom izdanju pokazala ožujke o kojima dotad nije govorila.

"Da, znam da zumirate i gledate moje ožiljke. Nemam samo jednog, imam ih tri (dva od poroda, a jedan od uklanjanja benignog tumora). I nemam ništa protiv još kojeg. Nikada nisam krila ožiljke, ponosna sam na njih. Ožiljci na tijelu i ožiljci na duši čine nas onima tko smo stvarno. Jedni i jedinstveni u milijardi", napisala je tada Jelena na svojem Instagramu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) +0 Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Celebrity Nekada je svojom pojavom sve bacala na koljena, a sada ne prestaje šokirati licem koje je zaledila botoksom  

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +4 Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Celebrity Tko je Kaja Vidmar koju povezuju s Vrsaljkom i je li ovaj detalj potvrdio glasine da je u vezi s našim nogometašem?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene