Pokazala previše?

Karleuša još jednim upečatljivim izdanjem uspjela nadmašiti samu sebe, morate vidjeti ovu haljinu sa stražnje strane

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša snimljena je u Beogradu u haljini s dubokim prorezom na leđima koji je otkrio njezinu stražnjicu

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) poznata je i po svojem osebujnom stilu, a svakim svojim izdanjem trudi se privući pažnju javnosti.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Ovoga puta uspjela je nadmašiti samu sebe u još jednoj golišavoj haljini u nizu koja je otkrila čak i više nego što smo od nje navikli.

Pjevačica je snimljena pred studijem emisije "Zvezde Granda" u Beogradu u dugačkoj žutoj haljini ispod koje očigledno nije obukla grudnjak i koja je otkrila njezin bujni dekolte i trbuh. No kada je okrenula leđa kamerama, pokazala je i djelić svoje stražnjice koji je provirio iz dubokog proreza na haljini.

Karleuša je u istom izdanju pozirala i za svoj Instagram, gdje je objavila uređene fotografije, a razlika je posebno vidljiva na trbuhu, koji na njezinim fotkama izgleda puno utegnutije nego na onima koje su snimili paparazzi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Srpska pjevačica poznata je po tome da pretjeruje u fotošopiranju svojih fotki, no to očigledno ne smeta njezinim pratiteljima, kojih ima više od 2,3 milijuna i koji je ispod svake objave obasipaju lajkovima i komplimentima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +1 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Celebrity Korana Gvozdić objavila predivnu vijest uz još ljepše fotografije: ''Nas troje, imam sve na svijetu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene