Opet ona malo riskira!

Evo po čemu se nove Karleušine paparazzo fotke u haljini bez grudnjaka razlikuju od onih koje je sama objavila, vidljivo je golim okom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša u bijeloj haljini bez grudnjaka stigla je na snimanje popularne emisije, a njezin dolazak ni ovaj put nije prošao bez dežurnih paparazza koji ju posvuda prate.

Pjevačica Jelena Karleuša ne prestaje zapanjivati svojim modnim odabirima, bilo da se uputi na cijepljenje protiv koronavirusa ili na snimanje emisije "Zvezde granda", u kojoj sudjeluje kao članica žirija.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Ovaj put pojavila se u bijeloj dugoj haljini s prorezom na nozi, ali i na prednjoj strani pa joj je bujne grudi jedva prekrila i djeluje kao da je morala pripazit kako se u njoj kreće, pogotovo kada je izlazila iz automobila koji ju je dovezao.

Jelena je fotografije sa snimanja objavila na svom profilu na Instagramu, no one se ipak malo razlikuju od onih koje su snimili paparazzi, u što se možete uvjeriti i sami u našoj galeriji. Njezin struk na fotografijama na Instagramu znatno je uži, a cijelo tijelo utegnuto i koža bez celulita, što na paparazzo fotografijama baš i nije slučaj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Popularna pjevačica prije nekoliko dana cijepila se protiv koronavirusa, a i tom je prilikom bila glavna zvijezda jer se pojavila u jednom od svojih atraktivnih izdanja, od glave do pete u bijeloj boji, također bez grudnjaka.

Iako se činilo da je prvotno bila protiv cijepljenja, tvrdi da su mediji prenijeli njezine riječi pogrešno, pa je čak i svoje obožavatelje preko društvenih mreža pozvala da se i oni cijepe.

"Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost cijepljenjem protiv COVID-a kako bismo se što prije vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primjer drugima, da ću se cijepiti sutra u 9 sati na novom punktu TC Ušće u Novom Beogradu", napisala je tada Jelena na svom profilu na Facebooku.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Celebrity Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene