zanimljiva kreacija

Spretno je izbjegla fotografima okrenuti leđa, pa je na Instagramu pokazala i zašto, no svima je jasno da uživo ne izgleda tako

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša snimljena je u zanimljivoj kreaciji od lateksa koja otkriva dio stražnjice, no taj detalj fotografi nisu uspjeli snimiti.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) svaki svoj izlazak pretvori u spektakl, pa ne čudi da se posebno sredila za finale showa "Zvede granda" u kojoj je članica žirija.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Za tu je prigodu odabrala izazovnu kreaciju od lateksa koja je istaknula njezin bujni dekolte, a pokazala je i jednu nogu, no fotografi nisu uspjeli snimiti najzanimljiviji detalj, pa se Jelena njime pohvalila sama.

Na Instagramu je objavila niz fotošopiranih fotki na kojima pozira u istom izdanju, a na zadnjoj je pokazala da kostim koji je nosila otkriva dio stražnjice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Iako je svima jasno da uživo ne izgleda kao na fotkama koje dijeli sama, dobila je brojne komplimente od obožavatelja koji je ispod svake objave dižu u zvijezde.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Celebrity Princ William u naletu bijesa jasno dao do znanja što misli o Meghan, a ni Harryjevi prijatelji nemaju ništa lijepo za reći o njoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene