uvijek uspije šokirati!

Uvukla se u mini haljinu s dekolteom kakav se ne viđa često, pravi je rizik šetati u ovome a da sve ostane na mjestu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša snimljena je u Beogradu u mini haljini s dubokim dekolteom.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) gotovo svakim svojim modnim odabirom pobrine se da o njoj bruji cijela regija.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Pažnju najčešće privlači rizičnim i golišavim izdanjima, a posljednja haljina koju je nosila sjajan je primjerak njezina stila.

Karleuša je snimljena u Beogradu pred studijom emisije "Zvezde Granda", u kojoj je članica žirija, u crnoj mini haljini s dekolteom kakav se ne viđa često i u kojoj je svakim korakom riskirala da pokaže i više no što je planirala.

Haljinu je na mjestu pridržavala tek tanka trakica oko njezina vrata, a prekrila je samo ključne dijelove njezinih grudi te joj, zbog njezine dužine, u njoj sigurno nije bilo lako ni sjediti.

Pjevačica se svojim izdanjem pohvalila i na Instagramu, gdje se ponovno našla na meti kritika da je pretjerano uredila fotku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Minijaturnu haljinu upotpunila je sandalama s prozirnom petom i velikim sunčanim naočalama zmijskog uzorka, koje su ipak bile manje upadljive od modela koji je nosila prošli tjedan i kojim je također privukla golemu pažnju, no i tada se odabirom haljine pobrinula da to ne bude jedino u što će se gledati.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Veronica i Andrea Bocelli (Foto: Getty) Andrea Bocelli (FOTO: PR) Andrea Bocelli i Elisabetta Canalis (Foto: Profimedia) +0 Andrea Bocelli i Elisabetta Canalis (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zaljubio se u nju kada je ona imala 18, a on 44 godine: Osvojio ju je u samo jednoj večeri, a zbog nje se i rastao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene