Pomiče granice

Jelena Karleuša podigla prašinu novom provokativnom fotkom, nikome nije jasno jesu li to hlače ili?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska pjevačica Jelena Karleuša objavila je na Instagramu novu fotografiju na kojoj pozira u svom najvatrenijem izdanju, za što je i ovaj put dobile tisuće komplimenata.

Pjevačica i jedna od najvećih estradnih zvijezda susjedne nam Srbije, 42-godišnja Jelena Karleuša počastila je svojih 2,3 milijuna pratitelja na Instagramu jednim od najprovokativnijih izdanja u kojima smo ju u posljednje vrijeme imali prilike vidjeti.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Jelena je objavila fotografiju na kojoj je od glave do pete odjevena u traper, ali u najminijaturnijim odjevnim komadima - tangicama i gornjem dijelu bikinija, a na sebe je nabacila i kratku traper-jaknicu. U krupnom planu tako se našla njezina bujna pozadina, ali i dekolte dok pozira ispred ogledala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

"Bomba", "Gasi internete", "Ženo, jesi li realna?", "Izgledaš sjajno", "Ovo je žena za sva vremena. Jeco, skidam ti kapu, ti si avion", "Savršena si", "Svaki put se oduševim kada te vidim", "Kraljica nad kraljevima", "Srce će me opalit kad vidim kako imaš dobru guzu. Nemoj mi to radit", "Meni nije dobro, ima da ljudi padnu u nesvijest", "Moram reći da rijetko pregledam tvoje slike na Instagramu, ali ovo je stvarno wow", "Dobra si toliko da me kao ženu boli gledati u tebe (pozitivna ljubomora, naravno). Level pro", samo su neki od komentara u kojima joj se obožavatelji dive.

Jelena inače slovi kao jedna od pjevačica s najhrabrijim modnim ukusom kojim često pomiče granice i bude tema brojnih medijskih natpisa i naslovnica. Iako se već puno puta našla na meti kritika da previše koristi fotošop i uređuje fotografije koje objavljuje na Instagramu, to njezine vjerne obožavatelje ne sprječava da joj se i dalje nastave diviti i obasipati je komplimentima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Celebrity Jennifer Aniston slovi za prirodnu ljepoticu, no mala promjena u njezinu izgledu mnoge je začudila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene