Sve je objasnila!

Neobičan kostim otkrio ožiljke o kojima Karleuša dosad nije pričala: ''Da, znam da ih zumirate i gledate, ali...''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša objavila je fotografije u neonskom kostimu i pokazala ožiljke na trbuhu pa objasnila kako su nastali.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša osvanula je na svojem profilu na Instagramu u neobičnoj kreaciji kojom je ponovno nadmašila samu sebe i sva svoja prijašnja modna izdanja.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

43-godišnja Jelena pozirala je u neonskom kostimu s puno izreza i trakica, ispod kojeg nije nosila baš ništa, a jasno su se vidjeli i ožiljci o kojima dosad nije puno pričala, ali sada je ponosno otkrila kako su i kada točno nastali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

"Da, znam da zumirate i gledate moje ožiljke. Nemam samo jednog, imam ih tri (dva od poroda, a jedan od uklanjanja benignog tumora). I nemam ništa protiv još kojeg. Nikada nisam krila ožiljke, ponosna sam na njih. Ožiljci na tijelu i ožiljci na duši čine nas onima tko smo stvarno. Jedni i jedinstveni u milijardi", napisala je Jelena uz jednu od fotografija.

"Svaka čast, eto. I baš taj ožiljak te čini još ljepšom ženom", "I za ovu ženu kažu da loše izgleda, a ona seks-bomba", "Vječna kraljica", "Predivna, budi zdrava i sretna", "Ti se prekrasna žena", "Fantastično", "Borac, samo naprijed", "Najbolja", samo je dio komentara koje je dobila uz objavu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Isplivale Hanine fotografije nastale tek što se spremila za vjenčanje, ovo su prizori zbog kojih je očarala domaću javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene