Nema granica za nju!

Pokrila je glavu, ali je otkrila gotovo sve ostalo: Ovakvo nešto se ne viđa često na našim prostorima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša nastupila je u Njemačkoj u razgolićenom izdanju, kojim se pohvalila na svojem Instagramu!

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša ne prestaje pomicati granice golišavosti, a svojim zadnjim izdanjem opet je uspjela nadmašiti samu sebe.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Karleuša je za vikend održala koncert u Njemačkoj, za koji je obukla samo minijaturni grudnjak od trakica s logotipima modne kuće Dolce & Gabbana na grudima i najlonke ispod kojih su se javno vidjele njezine gaćice, a sve je upotpunila maramom preko glave.

Razgolićenim izdanjem pohvalila se na svojem Instagramu, na kojem su je obožavatelji obasuli komplimentima na račun njezine besprijekorne figure.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

"Bravo Jelena, ovo izgleda savršeno. Ovakvo tijelo nemaju duplo mlađe. Ti si diva jedna jedina", "Kraljica", "Goriš", "Super outfit", "Bomba", "Mamice, ubijaš", samo je dio brojnih komentara koje je dobila ispod fotki koje su skupile i više od 80 tisuća lajkova.

Jelena je nedavno u još jednom golišavom izdanju pokazala ožiljke na tijelu o kojima dotad nije govorila.

"Da, znam da zumirate i gledate moje ožiljke. Nemam samo jednog, imam ih tri (dva od poroda, a jedan od uklanjanja benignog tumora). I nemam ništa protiv još kojeg. Nikada nisam krila ožiljke, ponosna sam na njih. Ožiljci na tijelu i ožiljci na duši čine nas onima tko smo stvarno. Jedni i jedinstveni u milijardi", napisala je tada na svojem Instagramu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +19 Igor Mešin - 5 Celebrity Igor Mešin se oglasio nakon što je zabrinuo gledatelje Plesa sa zvijezdama: "Sinoć mi baš nije bilo lako!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +1 Ana Rucner - 10 Celebrity Ana Rucner iznenadila izdanjem u kakvo bi se rijetke usudile uskočiti, mama i dečko bili su joj posebna podrška  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene