Kraj jedne ere

Jelena Karleuša najavila veliku promjenu u svom životu, javno je pojasnila odluku kojom je sve iznenadila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša više neće sudjelovati u snimanju showa "Zvezde Granda", sve je detaljno objasnila na Instagramu.

Pjevačica Jelena Karleuša objavila je na Instagramu svoju odluku o povlačenju s mjesta članice žirija popularnog showa "Zvezde Granda" nakon punih šest godina, a o svemu se oglasila i na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

"Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu s tim na svoju inicijativu, još 28. lipnja ove godine sam obavijestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovou odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uvjete da nastavim sa snimanjima, međutim, nismo se uspjeli dogovoriti. Tko su novi članovi i kako će natjecanje izgledati dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću", napisala je pjevačica u priči koju je podijelila na Instagramu.

Prema pisanju srpskih medija nju će u showu zamijeniti pjevčica Svetlana Ražnatović Ceca što je potvrđeno i na društvenim mrežama, a poznato je da ona i Jelena već godinama nisu u dobrim odnosima iako su nekada bile prijateljice.

"Novi član žirija Zvezda Granda! Dobro nam došla Ceca", stoji uz fotografiju koja je objavljena na Instagramu "Zvezde Granda", a produkcija je Jeleni zahvalila na dosadašnjoj suradnji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)

"Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugogodišnjoj suradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za natjecatelje, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvijek dobrodošla", stoji u službenom priopćenju.

Osim Cece u žiriju showa će i dalje biti Marija Šerifović, Viki Miljković, Ana Bekuta, Đorđe David te Dragan Stojković Bosanac.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Filipović (Foto: Instagram) Mirko Filipović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mirko Filipović (Foto: Instagram) Celebrity Cro Cop pozirao s 18-godišnjim sinom koji je njegova slika i prilika, pratitelji mu poručili: "DNK test nije potreban"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Seks i grad (Foto: Profimedia) Seks i grad (Foto: Profimedia) +0 Seks i grad (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte koliko su operacije izmijenile omiljenu Charlotte iz "Seksa i grada", na najnovijim fotkama očito je da se malo zanijela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene