Zanimljivo prijateljstvo!

Karleuša se potpuno gola obratila svom novom slavnom prijatelju pa poručila: "Ovo je samo za njega!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša objavila je na Instagramu fotografije na kojima pozira gola u tenisicama brenda Yeezy, čiji je vlasnik Kanye West, nakon što ju je on počeo pratiti na društvenoj mreži.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša na Instagramu ima više od 2,4 milijuna pratitelja, među kojima je odnedavno i popularni američki reper Kanye West.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Jelena mu je odmah uzvratila praćenje, a sada mu je na društvenoj mreži odala i počast fotografijama na kojima je potpuno gola i nosi samo tenisice brenda Yeezy, iza kojeg stoji Kanye.

Uz fotografiju na kojoj gola leži na podu, koju je objavila u pričama na Instagramu, čak je u pozadini pustila i jednu njegovu popularnu pjesmu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

"Poklon od Kanye Westa", "Samo za Kanyea", "Ljepša si od bilo koje Kim Kardashian", neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod fotke koja broji i više od 80 tisuća lajkova.

Njezino prijateljstvo sa slavnim reperom nije promaklo srpskim medijima, koji su se ovom prigodom prisjetili trenutka kada je njegova bivša supruga Kim Kardashian nahvalila Karleušin stil.

"Ovotjedna ženska simpatija je srpska pop-zvijezda Jelena Karleuša! Prvi put sam čula za nju kada su ljudi usporedili neke od naših izgleda - neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to vidjeti. Stvarno je sjajna! Neki od njezinih stajlinga zaista izgledaju kao moji - volim njezin hrabar stilski izričaj! Obje smo totalno glamurozne! Čini mi se da je moćna žena koja puno radi i to mi se sviđa! Poštujem je", napisala je jednom prilikom Kim o Jeleni, navodi Telegraf.rs.

Kanye se, inače, teško miri s razvodom od Kim Kardashian, koji je još uvijek u procesu, a utjehu traži u njezinim dvojnicama. Nakon kratke romanse s bujnom glumicom Julijom Fox trenutno se viđa s 20 godina mlađom influencericom Chaney Jones, koju je gotovo nemoguće razlikovati od Kim.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene