Jedan i neponovljiv

Đorđe je pomogao kćeri Bebi da prohoda nakon strašne nesreće, a onda je ispunio i ludo obećanje koje joj je dao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Beba Balašević bila ja najveći obožavatelj svog oca Đorđa Balaševića koji joj je pomogao da ponovno prohoda, unatoč lošim liječničkim prognozama.

Diplomirana književnica Jelena Beba Balašević i mlađa kćer Đorđa i Olivere Balašević bila je njegov najveći obožavatelj i njih dvoje su bili jako povezani, naročito nakon teške prometne nesreće od koje se ona jedva oporavila.

Pogledaj i ovo Jelena Beba Balašević Nisu joj ostale dužne Mediji iz regije raspisali se o sukobu omiljenih Frajli i Balaševićeve kćeri: "Malo je sad već dosta iživljavanja"

Naime, 1998. godine Jelena je doživjela nesreću u kojoj je sudjelovalo nekoliko osoba, a ona je prošla s najtežim ozljedama. Automobil se okrenuo na krov i Jelena je uslijed toga zadobila ozbiljne ozljede kralježnice koje su izazvale paralizu.

Liječnici su prognozirali kako nikada više neće prohodati jer su ozljede bile preteške, ali Đorđe joj je u tom trenutku obećao da će se tetovirati čim ona bude ponovno na nogama. I tako se to i dogodilo, Jelena je prohadala, a njezin voljeni tata se tetovirao. To joj je uspjelo uz najveću podršku obitelji, ali i bajke koju joj je Đorđe pričao dok je ležala nepokretna u bolnici,  a koja se danas nalazi u njegovoj knjizi naziva "Knjiga koje nema".  Nakon teške priče koja je zamalo prerasla u tragediju nastala je i pjesma "Naopaka" koju je Đorđe upravo posvetio Jeleni. 

"Tata je istetovirao Amosa, malog miša iz crtanog filma "Ben i ja". Uvijek su moji roditelji bili baš ono što su i danas, moja najveća podrška, najbolji prijatelji, ljudi koji su za moju sestru Jovanu, brata Aleksa i mene uvijek imali samo puno ljubavi", izjavila je u jednom od intervjua za Blic Jelena.

Tom je prilikom otkrila i da je od oca naslijedila ljubav prema riječima, te da je sa starijom sestrom Jovanom uvijek išla na njegove koncerte koji ne bi započinjali dok se njih dvije ne bi udobno smjestile.

"Ja sam fan Đorđa Balaševića i omiljena pjesma mi je "Uspavanka za dečaka", zato što je to savršena alegorija odnosa roditelja i deteta. Sve je rečeno u njoj. I o dobru i o zlu. Mi smo zaista bili "svuda u njihovom svemu", zaključila je Jelena.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Zanimljivosti Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Olivera i Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Celebrity Jovana Lola Balašević podijelila emotivnu objavu posvećenu ocu pa u trenu sve ostavila u suzama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene