Kakva transformacija!

Miljenik žena postao proćelav i dobio sijede, svaka čast onom tko ga prepozna u ovom izdanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jared Leto tumači Paola Guccija u filmu "House of Gucci" i zbog toga je napravio golemu transformaciju svog izgleda.

Glumac i frontmen popularnog benda 30 Seconds to Mars Jared Leto (49) poznat je po svojoj dugoj kosi i bradi, a to je nestalo zbog njegove transformacije za ulogu. 

Pogledaj i ovo Jared Leto Zna se i zašto Miljenik žena objavio golišavu fotku pa izazvao čuđenje, svi se pitaju kako je moguće da on ima 50 godina

Miljenika žena, kojemu je ovo najveća promjena od lika Jokera, rijetko tko bi prepoznao u izdanju u kojem je viđen u Milanu na setu filma "House of Gucci". U ljubičastom samtenom odijelu iskombiniranom s mokasinkama te proćelav sa sijedima i debljeg lica, savršeno je utjelovio Paola Guccija u njegovim 60-ima. 

Paolo je bio potpredsjednik i direktor tvrtke Gucci godinu dana prije nego što ga je njegov ujak Rodolfo Gucci maknuo iz obiteljskog posla 1978. zbog toga što je nasilu htio provesti modernizaciju. Preminuo je 1995. od kroničnog hepatitisa u dobi od 64 godine. 

Jaredu drastične transformacije nisu novost. U filmu "Dobri dileri iz Dallasa" utjelovio je transrodnu ženu Rayon, a pozornost javnosti privukao je i kao Joker u "Suicide Squad" iz 2016. Tu je ulogu reprizirao u filmu "Justice League: The Snyder Cut", koji bi se za nekoliko dana trebao pojaviti u kinima. 

Leto se i sam pohvalio da boravi u Italiji te podijelio fotografije sa seta i iz hotela u Rimu. "Bok iz Rima. Zahvalan i uzbuđen zbog povratka na set ovog tjedna. Nadam se da ste svi na sigurnom i zdravi", napisao je glumac. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Inače, u biografskom kriminalističkom filmu "House of Gucci" glume i pjevačica Lady Gaga (34) i glumac Adam Driver (37). Gaga će u filmu utjeloviti Patriziju Reggiani, bivšu suprugu unuka legendarnog dizajnera i talijanskog biznismena Guccia Guccija, Maurizija, kojeg će odigrati Adam. 

"Signore e Signora Gucci", napisala je pjevačica pored njihove zajedničke fotografije sa snimanja koju je objavila na društvenim mrežama i na kojoj su oboje neprepoznatljivi.

Film će prepričati priču o ubojstvu Maurizija Guccija. On je 1991. godine pronađen mrtav na stubištu zgrade u Milanu u kojoj je bio njegov ured. Reggiani je 1995. godine osuđena i zatvorena zbog ubojstva svojeg bivšeg supruga i u zatvoru je provela 18 godina, a na slobodu je izašla 2016. Za režiju filma zadužen je slavni Ridley Scott. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene