Prvo dijete

Janica Kostelić trudna: Bivša skijašica je presretna, roditi treba prije svog rođendana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janica Kostelić očekuje svoje prvo dijete.

Državna tajnica Srednišnjeg ureda za šport i najuspješnija hrvatska sportašica Janica Kostelić, očekuje prvo dijete, piše Jutarnji list koji neslužbeno doznaje da bi trebala roditi sina početkom 2019. godine.

Pogledaj i ovo Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Dar za godišnjicu "Hrvatska Kim Kardashian" čeka prvo dijete sa splitskim nogometašem Igorom Bubnjićem

Janica će tako dobiti najljepši poklon za svoj 37. rođendan, a njoj bliski ljudi kažu da je presretna i da se silno veseli što će postati majkom, prenosi Jutarnji list.

Janica obožava djecu, a često čuva nećake, sinove svog brata Ivice. U jednom je intervjuu na pitanje što je za nju smisao života, odgovorila "imati djecu".

Podsjećamo, Janica Kostelić je bivša alpska skijašica. S osvojene četiri olimpijske zlatne medalje i dvije srebrne, Janica Kostelić je najuspješnija alpska skijašica u povijesti Zimskih olimpijskih igara.

19. travnja 2007. godine, Janica je objavila, da se definitivno povlači iz skijanja, a kao glavni razlog navela je brojne probleme s ozljedama koje je imala u skijaškoj karijeri.

U trinaestoj vladi Republike Hrvatske obnašala je dužnost pomoćnice ministra, a nakon što je odobrenjem predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića osnovan Središnji državni ured za šport, Janica je prije dvije godine imenovana prvom državnom tajnicom odbora za sport napustivši doministarsko mjesto.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene