doslovno se prepolovio

Nevjerojatna transformacija reality zvijezde šokirala je javnost, u samo devet mjeseci izgubio je više od 80 kilograma!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

James Argent dosegao je 170 kilograma kada su mu doktori rekli da je u životnoj opasnosti, a otada se doslovno prepolovio.

Britanska reality zvijezda James Argent (34) iznenadio je javnost svojom nevjerojatnom transformacijom.

Nakon operacije želučane premosnice, koja mu je spasila život, posvetio se tjelovježbi i zdravom životu te je u samo devet mjeseci uspio izgubiti više od 80 kilograma.

Na operaciju je potrošio 10 tisuća funti, a uklonjeno mu je 70 posto masnog tkiva iz trbuha, piše Daily Mail.

"Prije devet mjeseci sam sanjao o svojem Adele trenutku i evo ga. Nakon što su mi sa 170 kilograma doktori rekli sam u životnoj opasnosti, donio sam odluku o želučanoj premosnici i uspio izgubiti 82 kilograma. Sada imam 88 kilograma, što je nadmašilo sva moja očekivanja i nikad se nisam osjećao sretnije i zdravije. Oduševljen sam što u 2022. godinu ulazim kao novi čovjek", napisao je, među ostalim, u opisu svojih usporednih fotki prije i nakon gubitka kilograma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli James "Arg" Argent (@real_arg)

Ispod objave je dobio brojne pohvale i čestitke, a mnogi su komentirali kako je ovo jedna od najvećih transformacija koje su vidjeli.

Argent je, inače, televizijska ličnost, a proslavio se sudjelovanjem u britanskom reality showu "The Only Way Is Essex". Ranije je priznao kako je na početku karijere bio ovisan o kokainu te da se naglo udebljao kad je droge zamijenio nezdravom hranom.

Sada se pridržava striktne dijete koja uključuje salatu od piletine, ribu i puno povrća, a od pića konzumira samo vodu i zeleni čaj. Također, vježba pet puta tjedno, a omiljene aktivnosti su mu boksanje i plivanje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +0 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Celebrity Rijetki znaju da je naša glumica starija od supruga, a oni uspješno prkose stereotipima već 16 godina

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene