Dugo je čekala

Lijepa Izabel iznenadila potezom na društvenim mrežama, za to se odlučila tek 3 godine nakon vjenčanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga Matea Kovačića, Izabel Kovačić tri godine nakon vjenčanja odlučila je promijeniti prezime na Instagramu što je iznenadilo njezine pratitelje.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića i uspješna poduzetnica 28-godišnja Izabel, iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu najnovijim potezom promijenivši svoje prezime na toj popularnoj društvenoj mreži i to čak tri godina nakon vjenčanja.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Izabel je dosad bila potpisana djevojačkim prezimenom Andrijanić, no odlučila se ipak potpisati kao Kovačić. Na Instagramu je prati gotovo 380 tisuća ljudi s kojima dijeli fotografije svoje svakodnevice.

Nedavno se pohvalila fotografijom sa skijanja, no točnu destinaciju gdje se nalazi nije otkrila. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Izabel i Mateo vjenčali su se prije tri godine u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetama, u kojoj su još kao djeca upoznali i zaljubili. Kao kruna ljubavi na svijet je stigao njihov sin Ivan s kojim žive u Londonu gdje Mateo igra za nogometni klub Chelsea.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene