ipak dobila komplimente

Izabel Kovačić pozirala za seksi fotku na snijegu, a jedna greška je upala svima u oči pa ju je komentirala: "Da poludiš"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Kovačić prikupila je više od 37.000 lajkova i mnoštvo komplimenata, iako je donji dio fotografije imao jednu manu.

Izabel Kovačić oduševila je pratitelje na Instagramu najnovijom fotografijom, iako se na njoj našla jedna "greška". 

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Lijepa supruga Matea Kovačića pozirala je na snijegu, a u donjem dijelu slike se našao mutni dio koji je rezultat toga što je osoba koja je fotografirala držala prst na dijelu objektiva.

"Aloo, fotkašu makni prst, pogledaj sliku", komentirala je objavu Izabelina pratiteljica. "Ma top je prst", napisala je na to Jelena Kovačić, sestra Matea Kovačića. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

"Da poludiš", nadovezala se Izabel, a pratiteljica je zaključila da je očito fotografirala Jelena koja je komentirala situaciju s prstom. Unatoč tome Mateova supruga je dobila brojne komplimente. 

"Nitko nema ljepšu kosu od tebe. Točka", "Kako tako lijepa", "Gasi internet. Ti si, ženo nestvarna", "Wow", komentirali su pratitelji i prikupila je više od 37.000 lajkova.

Inače, i Mateo je objavio fotografiju na Instagramu, a na njemu je bio njihov sin Ivan. Objava je raznježila njegove pratitelje. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene