jasno je na prvi pogled!

Supruga Matea Kovačića iznenadila rijetkom fotkom na kojoj se vidi lice njihova sina, svi su odmah primijetili i na koga više sliči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Kovačić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj u naručju drži sina Ivana.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, lijepa Izabel, rijetko na Instagramu pokazuje sina Ivana, no sada je napravila Iznimku.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Objavila je fotografiju na kojoj pozira s njim u naručju i na kojoj se dječaku vidi lice, a možete je pogledati ovdje.

Prizorom je raznježila svoje pratitelje koji su odmah primijetili i na koga maleni više sliči.

"Dvije plavojke", "Mamino dite", "Divni ste", "Šećer na mamu", samo su neki od brojnih komentara koje je Izabel dobila ispod fotke za koju je skupila i na desetke tisuća lajkova.

Podsjetimo, Izabel i Mateo sina su dobili u listopadu 2020. godine, a vjenčali su se 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

Malenog Ivana nedavno su i krstili, a kum mu je bio kapetan naše nogometne reprezentacije Luka Modrić.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +2 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Zanimljivosti Uhvaćen je u najnezgodnijem mogućem trenutku, a mislio je da će mu nanošenje kreme za sunčanje biti jedina briga

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene