minimalizam u raskošnosti

Domaći dizajner predstavlja vjenčanice koje ćete poželjeti nositi čak i ako niste mladenka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za sve koji žele dati dašak raskoši svojem posebnom danu, prigodi ili proslavi, glamur je danas poprimio neko novo lice zahvaljujući novoj kolekciji vjenčanica Ivice Skoke.

Na početku ove proljetne modne sezone, navikli smo gledati haute couture kreacije poznatih dizajnerskih imena i pripreme za grandiozne proslave stila i glamura.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivica Skoko - 4 Velik uspjeh Ivice Skoke! Naš omiljeni dizajner najavljuje ekskluzivni događaj i brojna iznenađenja s divama u prvim redovima!

Ove godine modni dizajneri odgovaraju na najbolji mogući način potrebama tržišta, koje je danas više usmjereno na svakodnevnu eleganciju i casual glamur. Za sve koji žele dati dašak raskoši svojem posebnom danu, prigodi ili proslavi, glamur je danas poprimio neko novo lice. Upravo je to glavna nit vodilja i nove kolekcije vjenčanica s potpisom našeg poznatog dizajnera Ivice Skoke.

"Moda je uvijek odraz vremena u kojem živimo, a istovremeno i bijeg u svijet kreacije i mašte koji nam svakodnevicu čini boljim i ljepšim mjestom. I dok moje klijentice s nestrpljenjem iščekuju prilike za raskošna izdanja, one se i dalje žele osjećati posebno, romantično i elegantno na dan svojeg vjenčanja, ali u nekim novim okolnostima u kojima je naglasak na profinjenosti i svečanosti trenutka, a ne na raskošnom slavlju i grandioznosti. Zato je naša nova kolekcija minimalistička u raskošnosti, ali jedinstvena i posebna po profinjenosti i romantičnosti“, rekao je dizajner Ivica Skoko.

I zaista, u novoj kolekciji, njegove prepoznatljive krinoline, svedene su na elegantne haljine A kroja, naglašene u struku, midi dužine i prikladne za manja vjenčanja kao i romantične proslave na otvorenom. Otvorena ramena ili nježni til daju dozu romantičnog a iako je od ranije poznat po vjenčanicama u bojama, od puderaste do nježnih nijansi bež ili roze, u ovoj sezoni naglasak je na bijeloj boji. "Kad sve izlazi iz okvira uobičajenog i klasičnog, zadržali smo boju vjenčanice u okvirima tradicije. Zato je ona ove sezone kraća ili više minimalistička, ali mora biti bijela“, dodaje dizajner.

Skoko ima rješenje i za one koje žele raskošnu dugačku vjenčanu haljinu vješto kombinirajući bogate slojeve u donjem dijelu s minimalističkim korzet varijantama u gornjem dijelu. Klasična sirena haljina ove je sezone kraća pa se može nositi tijekom ljeta i u drugim posebnim prigodama, a od posebnih detalja, za sve ljubiteljice romantike, Skoko predlaže elegantne predimenzionirane mašne u struku koje sjajno naglašavaju žensku siluetu.

Ivica Skoko u novom bridal lookbooku budućim mladenkama predlaže smjele kombinacije šminke i frizure u stilu 50.-ih godina prošlog stoljeća koje će istaknuti ljepotu žene na pomalo elegantan i misteriozan način. Nova kolekcija vjenčanica dostupna je u prodajnom salonu Ivice Skoke u Zagreb, na adresi Vlaška 79.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene