Nadmašila sva očekivanja

Ivanu Mišerić zbog ovih fotografija usporedili su s legendarnom holivudskom ljepoticom, vidite li i vi sličnost?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Mišerić je odradila snimanje u elegantnoj kreaciji, a neki su joj napisali da nalikuje na legendarnu holivudsku glumicu.

Naša radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) prije nekoliko je tjedana odradila snimanje u elegantnom izdanju, a pred kamerama se pojavila u stilu legendarne Audrey Hepburn.

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić i Dražen Kovačević "Zadnja slika, najslađa ikad!" Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

U maloj crnoj pripijenoj haljini te s bisernom ogrlicom, dugim crnim rukavicama i s cigaršpicom u ruci naša je lijepa voditeljica zablistala u punome sjaju.

"Prekrasna si", napisala joj je poznata prijateljica Nives Celzijus, a koliko je predivna, do znanja su joj dale Albina i Bojana Gregorić Vejzović.

"Nadmašila sva očekivanja", "Prezgodna", "New age Audrey Hepburn", "Baš si wow", "Prava si božica", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Ivana Mišerić je inače nedavno prvi put na Instagramu pokazala i novog dečka.

Osim činjenice da se zove Dragan Kovačević, o njemu se zasad još ne zna previše detalja. Otkako je prošle godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, voditeljica pokušava svoj privatni život držati dalje od javnosti. Još na ljeto je u intervjuima otkrila kako je u njezin život ušao novi muškarac, no nije odavala previše o novoj ljubavi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić +0 Ecija Ojdanić Celebrity Ecija Ojdanić pokazala figuru u bikiniju pa izazvala podijeljena mišljenja, a na kritike je imala spreman odgovor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene