Suza suzu goni

Ivanka Trump rasplakala se dok je slušala posljednji očev predsjednički govor, nije se mogla suzdržati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kći Donalda Trumpa Ivanka rasplakala se pred kamerama dok je njen otac napuštao Bijelu kuću.

Sada je i službeno. Bivši američki predsjednik Donald Trump danas je sa suprugom Melanijom napustio Bijelu kuću i u nju će se sada useliti novoizabrani predsjednik Joe Biden sa svojom obitelji.

Pogledaj i ovo Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Jesu li se što promijenili? Svojim su kontroverznim ponašanjem sablažnjivali javnost, a prisjetili smo se trenutka kad su 2017. postali prva obitelj Amerike

Dok su gledala svog oca kako napušta predsjedničku rezidenciju, Donaldova djeca bila su preplavljena emocijama, a ponajviše jedna od njih.

Ivanka (39), koja je sve pratila u društvu supruga i sina, nije uspjela suspregnuti suze i rasplakala se pred kamerama dok se njezin otac posljednji put ukrcavao u službeni zrakoplov američkog predsjednika Air Force One. A iako su joj suze tekle niz lice, šminka joj je ostala postojana i očito se pripremila na to da neće moći kontrolirati emocije.

Njezin mlađi brat Eric (37) i sestra Tiffany (27) suze su jedva suzdržavali, ali su njihovi izrazi lica odali da se također teško nose s rastankom od Bijele kuće, dok je najstariji Don (43) djelovao poprilično suzdržano. Tiffany je dan ipak bio nešto radosniji jer je objavila zaruke s Michaelom Boulosom, s kojim je u vezi od 2018. godine, no i njoj je niz obraz pobjegla pokoja suza.

"Bila je čast slaviti mnoge prekretnice, povijesne prilike i stvarati uspomene s mojom obitelji ovdje u Bijeloj kući, no ništa nije posebnije od mojih zaruka za mog nevjerojatnog zaručnika Michaela! Osjećam se blagoslovljeno i uzbuđeno zbog sljedećeg poglavlja!" napisala je Tiffany pokraj fotografije na Instagramu kojom je objavila zaruke.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Seve uz novu vruću fotku u badiću s američkom zastavom uputila pozdrav Trumpovima, evo što misli o Melaniji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene