Danas ma 42 godine

Bivša članica nekad jako popularne grupe u regiji objavila fotku u bikiniju pa je pohvalili jer ne koristi filtere na Instagramu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Stamenković Sindi pokazala je na Instagramu besprijekornu figuru u bikiniju pa dobila tisuće lajkova i komentara na račun izgleda.

Srpska pjevačica i manekenka Ivana Stamenković, poznata i kao Sindi, očarala je desetke tisuća svojih pratitelja na profilu na Instagramu kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju.

42-godišnja Ivana pokazala je tako besprijekornu liniju i bujne obline, a pohvalili su je što nije koristila nikakav filter.

"Fantastično", "Super, što starija sve bolja", "Kraljice", "Top bomba", "Super izgledaš", "Prelijepa i neponovljiva dama", "Čista desetka", "Bez filtera, svaka čast", "Savršenstvo bez mane. Prekrasna si Ivana.Sve si ljepša i ljepša. Ljepša si od najljepše ruže. U tvom slučaju ljepota je vječna. Ti si jedno prekrasno prelijepo i preslatko stvorenje. Ti si jedna lutkica preslatka. Kao med si slatka anđele", nahvalili su je pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Stamenkovic (@sindi_models)

Ivana je inače jedna od članice bivše popularne grupe Models koja je osnovana 1994. godine, a činile su je manekenke koje pjevaju. Uz nju su originalan sastav grupe činile i Ivana Berendika te Sandra Nikolić, danas Meljničenko.

Sindi je jedina od njih ostala živjeti u Srbiji i nedavno je otkrila da je s bivšim kolegicama iz grupe izgubila kontakt.

"Nisam ostala u kontaktu s djevojkama, koje inače ne dolaze u Beograd. Sa Sandrom Meljničenko i Ivanom Berendikom sam izgubila kontakt, ali one su sa svima iz Srbije prekinule komunikaciju. Mislim da su i njihove obitelji preselile iz zemlje", izjavila je za srpske medije Sindi, koja se i dalje bavi glazbom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić i more Luka Nižetić - 2 +0 Luka Nižetić Celebrity Prezgodni Luka Nižetić nevjerojatnim prizorima sve ostavio u čudu, reagirale su i poznate dame: "Ti si naš Apolon"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene