napokon!

Ivana Mišerić prvi put pokazala novog dečka, zajedničku fotku odmah su joj komentirale i poznate prijateljice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Mišerić na Instagramu je objavila prvu zajedničku fotku s novim dečkom, no o novoj ljubavi još uvijek mudro šuti.

Naša radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) na svom je Instagramu prvi put pokazala novog dečka. "Moje svjetlo", napisala je Ivana uz fotku na kojoj poziraju zajedno.

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić i Dražen Kovačević "Zadnja slika, najslađa ikad!" Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

"Predivni moji", komentirala joj je bliska prijateljica Nives Celzijus, a javila joj se i Katarina Baban koja joj je ostavila nekoliko emotikona. "Jako zgodni", "Napokon", "Opala", "Predivni ste", samo su neki od komentara koje je dobila na fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Modno usklađeni i vidno sretni, Ivana i njezin novi dečko uživaju u blagdanskom raspoloženju. Osim činjenice da se zove Draga Kovačević o njemu se zasad još ne zna previše detalja.

Otkako je prošle godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, voditeljica pokušava svoj privatni život držati dalje od javnosti. Još na ljeto je u intervjuima otkrila kako je u njezin život ušao novi muškarac, no nije odavala previše o novoj ljubavi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene