Zna se odakle je!

Ivana Mišerić otkrila neke nove detalje o svom misterioznom dečku, a za to je imala i jako dobar razlog!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Mišerić objavila je nekoliko novih fotografija s dečkom Draženom Kovačevićem i posvetila mu romantičnu objavu povodom rođendana.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić ne krije koliko je zaljubljena u svog novog dečka, o kojemu javnost zna tek nekoliko detalja, no sada mu je na društvenim mrežama odlučila posvetiti i posebnu objavu i otkriti još ponešto.

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić ''Bio je to veliki šok za mene...'' Naša voditeljica otvorila dušu o ljubavi svog života i najtežem trenutku s kojim se suočila: ''Ne sramim se priznati da sam potražila psihijatrijsku pomoć...''

"Zašto stalno idem u Istru. Pa osim toga što je lijepa, tamo mi je čovjek. Danas mu je rođendan, njegov je dan, ali i ja slavim. Prati me osjećaj da imamo tri života iza nas, a u ovome smo prošli svašta. Svemir je naše igralište, ti, moj 21 gram duše", napisala je uz niz njihovih zajedničkih fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

"Lijepo vas je vidjeti. Sve najbolje", "Sretan mu, ma najsretniji", "Sve najbolje od srca", "Ljubav je sve, nema života bez ljubavi", "Predivno, sretan ročkas", "Kako si lijepa, prekrasna", "Prekrasan par ste vas dvoje", "Zgodni ste", dio je komentara koje dobila.

Ivana je dosad otkrila tek da je ime njezinog novog dečka Dražen Kovačević, a nedavno je objavila i fotografije na kojima se pohvalila kako uživaju u Rovinju.

Otkako je 2020. godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, voditeljica je pokušavala svoj privatni život držati dalje od javnosti. Još na ljeto je u intervjuima otkrila kako je u njezin život ušao novi muškarac, no dugo nije odavala ništa više od toga o svojoj novoj ljubavi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 +0 Danijela Martinović - 3 Celebrity Dekolte do pupka i nikad bolje raspoložena Danijela Martinović: Pogledajte haljinu u kojoj je naša pjevačica napravila raspašoj na Dan žena!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 5 Karlo Rusan i Maja Šuput - 1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 3 +1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Celebrity Šuput u seksi donjem rublju priskočila kolegi u pomoć, evo koji je točno bio razlog za to i zašto joj to nije bio problem!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene