"Pa što mu radiš?"

Naša najseksi navijačica bosonoga zaustavila promet na Tajlandu, neki su ostali kao hipnotizirani: "Ukočio se dečko!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Knoll objavila je na Instagramu fotografiju iz tajlandskog Phuketa, gdje uživa nakon što je neko vrijeme provela i na egzotičnim Sejšelima.

Ecija Ivušić i Nives Celzijus već nekoliko dana uživaju u Tajlandu, a sada se i njihova prijateljica i naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll pohvalila da boravi na istoj lokaciji, odakle je objavila zanimljivu fotografiju.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Ivana je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u minijaturnoj haljinici, koja je savršeno istaknula njezinu bujnu pozadinu i duge, bose noge, a čini se da je zapela za oko i tamošnjim lokalcima.

"Treba li netko prijevoz tuk tukom?", napisala je uz fotografiju, na kojoj je jedan mladić pomno odmjerava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Hahah vidi kako mali gleda top guzu", "Goriii", "Ukočio se dečko sa strane", "Vrh", "Kako te gleda ovaj", "Čovjek i nakon tri sata ostao u tom položaju", "Pa što mu radiš, pogledaj ga", "Ovom se čovjeku sviđaju tvoje noge", "Sviđa mu se pogled", "Kako te skenira,a kako i ne bi kad goriš", zaključili su njezini obožavatelji u komentarima.

Sudeći prema prethodnim objavama, Ivana je prije Tajlanda odmarala na Sejšelima, i to od kraja prošle godine, a s pratiteljima je, na njihovo oduševljenje, svakodnevno dijelila provokativne fotografije u minijaturnim bikinijima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Domaća ljepotica u seksi, golišavoj pozi zgodnom zaručniku javno poslala zanimljivu poruku s plaže!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene