"Pa što mu radiš?"

Naša najseksi navijačica bosonoga zaustavila promet na Tajlandu, neki su ostali kao hipnotizirani: "Ukočio se dečko!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Knoll objavila je na Instagramu fotografiju iz tajlandskog Phuketa, gdje uživa nakon što je neko vrijeme provela i na egzotičnim Sejšelima.

Ecija Ivušić i Nives Celzijus već nekoliko dana uživaju u Tajlandu, a sada se i njihova prijateljica i naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll pohvalila da boravi na istoj lokaciji, odakle je objavila zanimljivu fotografiju.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

Ivana je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u minijaturnoj haljinici, koja je savršeno istaknula njezinu bujnu pozadinu i duge, bose noge, a čini se da je zapela za oko i tamošnjim lokalcima.

"Treba li netko prijevoz tuk tukom?", napisala je uz fotografiju, na kojoj je jedan mladić pomno odmjerava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Hahah vidi kako mali gleda top guzu", "Goriii", "Ukočio se dečko sa strane", "Vrh", "Kako te gleda ovaj", "Čovjek i nakon tri sata ostao u tom položaju", "Pa što mu radiš, pogledaj ga", "Ovom se čovjeku sviđaju tvoje noge", "Sviđa mu se pogled", "Kako te skenira,a kako i ne bi kad goriš", zaključili su njezini obožavatelji u komentarima.

Sudeći prema prethodnim objavama, Ivana je prije Tajlanda odmarala na Sejšelima, i to od kraja prošle godine, a s pratiteljima je, na njihovo oduševljenje, svakodnevno dijelila provokativne fotografije u minijaturnim bikinijima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Domaća ljepotica u seksi, golišavoj pozi zgodnom zaručniku javno poslala zanimljivu poruku s plaže!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene