obline u prvom planu

Naša najpoznatija navijačica prava je senzacija na plaži u Splitu, u bikiniju s tangama nikako nije mogla proći neopaženo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Knoll na Instagramu je objavila spontanu fotografiju s plaže u Splitu na kojoj nosi bikini s tangama.

Ivana Knoll domaćoj javnosti postala je poznata tijekom Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine kada je stekla nadimak naše najseksi navijačice, a od tada se prati svaki njezin potez.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

Tako sada nikako nije mogla proći nezapaženo na plaži u Splitu, gdje je uživala u ljetnim radostima u sićušnom ružičastom bikiniju s tangama kojim se pohvalila i na svojem Instagramu.

"Drago ljeto, volim te", napisala je uz spontanu fotku na kojoj su u prvom planu njezine bujne obline te je vrućim prizorom raspametila pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Prelijepa djevojko", "Fantastična si", "Obožavam te", redali su se komentari u sličnom stilu, a dobila je i više od 25 tisuća lajkova.

Ivana je na svojem Instagramu zatim objavila još jednu fotku na kojoj nosi izazovni badić koju možete pogledati u našoj galeriji, a i njome je na društvenoj mreži izazvala pravu pomutnju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tedi Spalato Tedi Spalato - 3 Tedi Spalato +0 Tedi Spalato Celebrity Naš poznati pjevač ponovno ljubi, otkriveno je i kako je upoznao plavokosu damu s kojom se više ne skriva

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) +1 Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Nekad i sad Omiljeni par s malih ekrana ponovno je zajedno, pogledajte kako danas izgledaju Faca i Carrie Bradshaw!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene