uživa u očinstvu

NAKON SABORA MIJENJA PELENE Radi li Sinčić na još jednom djetetu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Je li razmazio sina, tko mu najviše pomaže oko sina i planira li još jedno proširenje obitelji Sinčić je otkrio za Dnevnik.hr.

Blagdane iza nas posebno će pamtiti saborski zastupnik Ivan Vilbor Sinčić. Po prvi puta Božić i Novu godinu proveo je u društvu partnerice Vladimire i sedmomjesečnog sinčića Ksavera.  Kako se snalazi u roditeljskoj ulozi i tko mu najviše pomaže oko bebe Sinčić je otkrio u razgovoru za Dnevnik.hr. "Zadnjih par tjedana je dosta zahtjevno jer mu zubi izlaze pa je nervozan dosta i slabije spava. Inače ja jako živahna beba", otkriva Sinčić.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepe žene političara A GDJE JE ANA? Maša i Sanja blistale u izbornoj noći

U ulozi oca snalazi se, kako kaže, odlično. "Sve radim za Ksavera. Mijenjam pelene bez problema. Snašao sam se dobro jer imam mlađu braću na koju sam uvijek morao paziti. Jedan je 12 godina mlađi, drugi pet. Tako da je uvijek u mojoj obitelji bilo mlađe dijete prisutno na koje je trebalo paziti tako da sam imao dobru pripremu prije nego je Ksaver došao", dodaje zastupnik.

Iako je Ksaver prva prinova u obitelji mladog zastupnika Sinčić ističe da ga nije razmazio. "Ne kupujem mu skupe poklone. Volim kupovati uporabne stvari, ne volim mu kupovati luksuzne stvari ili stvari koje su jednokratne. Za blagdane je Ksaver dobio uporaban poklon koji će mu pomoći da nauči prije slova i oblike. Jednu vrstu glazbene kutije. Ali uvijek nastojim da bude skromno i da se ne razmazi jer to nikako ne bi htio", napominje Sinčić koji sve potrepštine za sina kupuje u dogovoru s partnericom Vladimirom.

Kad se umore od roditeljskih obaveza supružnicima pomoć pristiže sa svih strana. "Imamo apsolutnu podršku od svih. Uskače njezina majka i moji roditelji, moj brat, moja sestra, njezin brat. Dosta često je kod nas netko tko nam pomaže i preuzima dio obaveza. To je jako lijepo. To nas rasterećuje po pitanju svakodnevnih hranjenja, prematanja, šetnji", otkriva Sinčić.

Proširenje obitelji svakako je nešto što želi, a možda mu se želja ostvari već i ove godine. "Što se tiče prinove još je prerano za to. Prvo mora Ksaver stati na noge, a onda treba graditi dalje. Ali nikada se ne zna što se može dogoditi. U životu možete napraviti neki plan i okvir, ali život sa sobom uvijek nosi neka iznenađenja", zaključuje Sinčić. Hoće li mu 2017. godina donijeti jedno takvo iznenađenje tek ćemo vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene