Ne zna se tko je ljepši

Rakitić objavio romantičnu fotku s lijepom Raquel, svu pozornost ukrao je njezin duboki dekolte, a u komentarima mu se javio i Ivan Klasnić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Rakitić izjavio je ljubav svojoj Raquel Mauri romantičnom objavom i fotografijom na Instagramu pa dobio niz komplimenata.

Nogometaš i reprezentativac Ivan Rakitić poznat je po svojoj romantičnoj strani i često iskazuje ljubav prema lijepoj supruzi Rauqel te na društvenim mrežama dijeli njihove atraktivne fotografije.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

Takva je i njegova posljednja objava na Instagramu, a na kojoj je Raquel u prvi plan istaknula svoj bujni dekolte.

"Volim te, moj živote. Nije važno gdje ni kada, uvijek sam s tobom", napisao je Ivan uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

U komentarima su mu se javili brojni obožavatelji i prijatelji, među njima i nogometaš Ivan Klasnić, koji mu je ostavio i duhovit komentar.

"Ne zna se tko je ljepši", napisao je Ivan.

"Zgodna dama", "Najljepši par, vaša ljubav nema granica", "Jako ste, jako lijepi", "Predivan par", "Prekrasan ste par, obožavam vas", "Super zgodni", "Preslatki ste", neki su od komplimenata koje su dobili.

Raquel i Ivan vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu i Adaru, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene