Kakav romantik!

Rakitić čestitao rođendan svojoj lijepoj Raquel, nije štedio na riječima, a pao je i nježni poljubac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Rakitić čestitao je supruzi Raquel Mauri rođendan romantičnom objavom na svom profilu na Instagramu.

Naš bivši nogometni reprezentativac Ivan Rakitić pokazao je svoju romantičnu stranu i supruzi Raquel Mauri čestitao 32. rođendan na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

"Ljubavi, kako sam sretan što te imam kraj sebe. Ti nešto najbolje što mi se dogodilo u životu. Danas je tvoj dan, tvoj rođendan. Želim da uživaš, da nas i dalje vodiš naprijed svojom radošću, karakterom, snagom. Zajedno ćemo sve postići! Volim te, živote moj, sretan rođendan", napisao je Ivan uz njihove zajedničke fotografije koje je objavio, a Raquel mu u komentarima poručila da ga voli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Par se upoznao 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić Celebrity Pogledajte s kime se to Hana druži dok Graše nema na vidiku, s lica ne skida široki osmijeh!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene