Blista kao trudnica

Ivu Šarić pitali koristi li botoks, njezin je odgovor možda neke iznenadio, kao i svakodnevni omiljeni trikovi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Šarić odvojila je nešto slobodnog vremena da na Instagramu odgovori na nekoliko pitanja vezanih za dobar izgled i ljepotu, a pritom je otkrila i koristi li botoks i u čemu je njezina tajna ljepote.

Manekenka Iva Šarić slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a mnogi se slažu da je u trudnoći još ljepša i da ima onaj poseban trudnički sjaj.

Pogledaj i ovo Iva Šarić - 2 sredila se od glave do pete Lijepa zaručnica našeg nogometaša bila je u centru pažnje zbog haljine kojom je istaknula besprijekornu figuru

Iva, koja čeka dijete s nogometašem Dinama Brunom Petkovićom, na Instagramu je otkrila neke tajne svoje ljepote i rutine u njezi kože, a svojim je pratiteljicama odgovarala na pitanja na tu temu.

Među pitanjima koja su joj bila postavljena bilo je ono je li koristila botoks.

"Ne! Nikada! Samo Instagram filtere", odgovorila je Iva.

Uz to je otkrila svoj najbolji savjet što se tiče lijepog izgleda.

"Najbolji beauty savjet - manje je više! Svakodnevna njega, skidanje šminke i što manje dekorativne kozmetike", napisala je Iva.

Vijest da čeka dijete sa šest godina mlađim Brunom pojavila se u javnosti krajem siječnja, a par čeka dječaka koji bi na svijet trebao stići ovog ljeta. Story.hr prenio je da je Iva u petom mjesecu trudnoće, a tu im je vijest potvrdio izvor blizak paru.

Par je svoju vezu isprva tajio, a prvi put su ih zajedno vidjeli prošle godine u jednom zagrebačkom restoranu. Prve trudničke fotografije na društvenim su mrežama osvanule na profilu Ive Jerković, a lijepa je trudnica u toj prigodi zablistala u uskoj crnoj haljini bez rukava s visokim ovratnikom.

Iza Ive je brak s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, koji je danas nogometni trener. Vjenčali su se 2012. godine, a prema pisanju domaćih medija, razveli su se 2017., što su potvrdili tek godinu kasnije. Bivši supružnici imaju 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene