Objavila fotografije!

Iva Šarić otkrila detalje raskošne proslave prvog rođendana sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Šarić i Bruno Petković proslavili su prvi rođendan sinčića Adriana, a manekenka se o svemu pohvalila na Instagramu.

Zaručnica i majka djeteta nogometaša Brune Petkovića (27), manekenka Iva Šarić (33), na Instagramu se pohvalila detaljima s proslave prvog rođendana njihova sina.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

"Naš rođendanko", napisala je Iva uz fotografiju na kojoj nasmiješena drži svojeg sinčića.

U komentarima su joj se odmah javile i poznate kolegice, koje su mališanu čestitale veliki dan. "Sretan rođendan malom prijatelju", napisala je supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara, Adriana. "Sritan", napisala joj je Gianna Apostolski.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

"Sretan rođendan malom princu", "Sretan rođendan anđelu", "Kako je godina proletila", "Ljubav i sreću vam želim", samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

Iva je pokazala da su rođendan slavili na otvorenom, a cijeli ambijent bio je ukrašen velikim balonima i detaljima s Adrianovim imenom. Otkrila je i kako je izgledala torta za mališanov rođendan.

Podsjetimo, Iva i Bruno ispočetka su od javnosti skrivali da su u vezi, a prvi put su zajedno viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem 2020. godine, nakon čega se ubrzo doznalo i da će dobiti dijete.

Brunu Petkoviću je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +14 Pedro Soltz, Valentina Walme Celebrity Pogledajte haljinu kojom je naša plesačica zasjenila jednog od najseksi muškaraca na svijetu: ''Gledam samo tebe!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene