zauvijek curetak

Iva Jerković objavila fotku u drugačijem izdanju nego inače pa joj Sandra Perković ostavila zanimljiv komentar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Jerković pozirala je sa osmijehom na licu i s manje šminke nego inače, a nosila je traperice i jaknu.

Jedna od najljepših Hrvatica Iva Jerković jako je aktivna na Instagramu i često dijeli svoje fotografije, a sad je objavila jednu u opuštenijem izdanju. 

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 2 Ovo još nismo vidjeli! Našu uspješnu sportašicu na dan vjenčanja dočekalo je predivno iznenađenje: ''Najljepše i najslađe!''

"Sjetite se onih dana kada ste molili za ono što danas imate i recite: 'Hvala'", napisala je Iva. Bivša manekenka je pozirala sa osmijehom na licu i s manje šminke nego inače u trapericama i jakni, a kosu je svezala u rep. 

Uslijedili su komplimenti, ali i zanimljiv komentar naše najbolje atletičarke Sandre Perković. "Baš tako. Usput, kad narastem želim biti Iva Jerković", napisala je bacačica diska. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic)

"Tako je, ljepoto", komentirala je Nina Badrić. "Predivna", "Dobro zboriš", "Curetak zauvijek", komentirali su ostali pratitelji. 

Inače, Jerković je prvi put postala mama u 38. godini, a rodila je u veljači 2020. kćerkicu Rinu Ami. Otac djevojčice je poduzetnik Josip Antić, s kojim je vezu Iva godinama skrivala, a prvi je put o njoj progovorila kada se doznalo da je trudna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene