Evo kako izgleda!

Posvojena kći Toma Cruisea i Nicole Kidman živi daleko od očiju javnosti i ne komunicira s njima, a sad je nakon dugo vremena objavila svoju fotku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Isabella Kidman Cruise, posvojena kći Toma Cruisea i Nicole Kidman, drži se podalje od očiju javnosti, a ni sa slavnim roditeljima nije u kontaktu.

Nicole Kidman i Tom Cruise posvojili su za vrijeme svog kratkotrajnog braka kćer Isabellu i njezina brata.

Pogledaj i ovo Tom Cruise - 6 Hrabrost ili ludost? Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

Ova 29-godišnja djevojka u životu se odlučila baviti potpuno suprotnim od svojih roditelja i po struci je modna dizajnerica, a 2015. godine udala se za Maxa Parkera.

Oni danas žive u Londonu, a Isabella je u nekoliko navrata medijima rekla kako nije u kontaktu sa svojim roditeljima što se pokazalo i na dan njezina vjenčanja na kojem nisu prisustvovali ni Nicole ni Tom.

Kao razlog svog neslaganja s Nicole, Isabella je navela svoje članstvo u Scijentološkoj zajednici gdje je aktivna članica i organizator.

Na svom Instagram profilu najčešće objavljuje crteže i prirodu, ali ponekad svoje pratitelje iznenadi i pokojim selfijem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise)

Na posljednjoj fotografiji Isabella je kratko ošišana i smeđe boje kose, a dosad je već pokazala kako voli eksperimentirati s novim i drugačijim frizurama pa je tako dosad imala razne boje i oblike kose.

Slavni roditelji Nicole i Tom Bellu su posvojili 1992. godine, kao i njezina biološkog brata Connora Cruisea koji danas ima 28 godina. Bivši supružnici razveli su se 2001. godine nakon više od deset godina braka, a Bella je tada imala samo osam godina. U početku su dijeli skrbništvo nad djecom ali godinama kruže glasine da su se Bella i Connor udaljili od Nicole, jer poput svog oca prakticiraju kontroverznu scijentologiju.

Naime, Nicole nije članica scijentološke crkve i samim time joj nije dopušteno da se druži s njezinim pripadnicima jer njihovo je uvjerenje bi tada spriječila njihov duhovni rast.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Eciji Ivušić zaručnik se javno obratio zbog golišave fotke koju je objavila, njegov komentar ukrao je svu pozornost!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nova seksi fotka Nives Celzijus izazvala raspravu: Koliko je dugo ovaj raskošni dekolte ostao na mjestu?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene