vrijeme za odlazak kući

Iris Rajčić raznježila prizorom s prinovom ispred bolnice, a napisala je i posvetu 14 godina mlađem zaručniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iris Rajčić i Marko Livaja u vezi su od 2014., a u četvrtak su dobili drugo dijete, sinčića Lorenza.

Bivša manekenka Iris Rajčić (41) i njezin 14 godina mlađi zaručnik, nogometaš Marko Livaja u četvrtak su dobili drugo dijete, sinčića Lorenza. 

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja danas je posvećena obitelji Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

Iris je u nedjelju otkrila da je napustila zagrebačku bolnicu KBC Sestre milosrdnice. Objavila je fotografiju na kojoj su ona s buketom ruža, Livaja s bebom u naručju i njihova kći Elizabet (4). 

"Vrijeme je za odlazak kući. Zahvalna. Marko Livaja, hvala ti, ljubavi", napisala je Rajčić uz objavu. Mnogi su joj čestitali i raznježile su ih slike ispred bolnice. Ranije je objavila i fotografiju na kojoj u bolničkom krevetu drži sina. 

"Dobro nam došao, sine naš. Seka te jedva čeka maziti. A kosica kao kod nje kad sam je rodila", napisala je tada. 

Inače, Iris je u četvrtak otkrila da se nalazi u bolnici i ubrzo je rodila. "Samo da vas pozdravim. Pola 4 je ujutro", napisala je Iris i snimila se kako leži u spavaćici u bolničkom krevetu.

Sretnu vijest o rođenju sinčića nogometaša i njegove 14 godina starije zaručnice je otkrio njihov prijatelj, kako je izvijestio magazin Story, koji je to objavio na Instagramu.

"Dobro došao, Lorenzo", napisao je uz Irisinu fotografiju te označio nju i Marka Livaju. Inače, Rajčić je s Livajom 2016. dobila kćer Elizabet, a nogometaš je nedavno otkrio da više ne igra za grčki klub AEK, nego se vraća u Hajduk. Par je u vezi od 2014. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Celebrity Pokušala daskati pa priredila pravi show, pogled s nje nije mogao skinuti ni njezin 31 godinu stariji, poznati suprug!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene