čestitamo!

Iris Rajčić javila se pred sam porod, a sad je njezin prijatelj otkrio da je rodila i koje je ime dala sinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iris Rajčić dobila je s nogometašem Markom Livajom drugo dijete, sinčića kojem su dali ime Lorenzo.

Zaručnica Marka Livaje, Iris Rajčić (41) u četvrtak u pola četiri ujutro otkrila je da se nalazi u bolnici KBC Sestre Milosrdnice, a ubrzo nakon toga je rodila. 

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja Sretni i uspješni! Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

"Samo da vas pozdravim. Pola 4 je ujutro", napisala je Iris i snimila se kako leži u spavaćici u bolničkom krevetu. Sretnu vijest o rođenju sinčića nogometaša i njegove 14 godina starije zaručnice je otkrio njihov prijatelj, kako piše magazin Story, koji je to objavio na Instagramu. 

"Dobro došao, Lorenzo", napisao je uz Irisinu fotografiju te označio nju i Marka Livaju. Inače, Rajčić je s Livajom 2016. dobila kćer Elizabet, a nogometaš je nedavno otkrio da više ne igra za grčki klub AEK, nego se vraća u Hajduk.

Par je vezu započeo 2014. nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem. Zanimljivo je da Livaja ima nadimak "zločesti dečko hrvatskog nogometa" zbog ranijih neprimjerenih ponašanja na nogometnom terenu.

Marko je nakon jedne utakmice udario srpskog nogometaša Danka Lazovića nogom u prsa, a dok je igrao za Atalantu, šakom je udario nogometaša Ivana Radovanovića, a kasnije navijače kluba nazvao gadovima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene