I više je nego očito

Ona je kći poznatog glumca kojeg žene već godinama obožavaju, ali ovog puta zbog jednog detalja svi su gledali u nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iris Law nerijetko iznenadi svojim modnim odabirima, a na ulicama Milana ovoga tjedna se pojavila bez grudnjaka.

Iris Law pomno prati sva modna događanja u svijetu, a nakon što je prošloga tjedna posjetila Tjedan mode u Londonu, pojavila se u velikom stilu i na milanskom Tjednu mode. Pred fotografe je stigla u pratnji prijateljice Livvy Banks, a pazila je i da je svi primijete zbog jednog detalja.

Pogledaj i ovo showbuzz naslijedila dobre gene Ona je kći nekadašnjeg miljenika žena koji je sve zgrozio svojim aferama, a uzdahe mami golišavim fotkama

20-godišnja Iris ispod pletene kratke haljinice očito nije nosila grudnjak, a sudeći po kombinaciji koju je odabrala ciljala je da upravo to svi primijete. Mnogi su se htjeli fotografirati s njom kada je stigla, no ignorirala je sve svoje obožavatelje te je umalo počela od njih i bježati.

Prije nekoliko mjeseci Iris je iznenadila sve kada je do posljednjeg centimetra odrezala svoju prepoznatljivu smeđu kosu i obojala je u platinasto plavu, a od onda je cijelo vrijeme pod povećalom javnosti.

Iris je jedno od troje djece koje je Jude dobio s bivšom suprugom, glumicom Sadie Frost s kojom je bio u braku od 1997. do 2003. Bivši supružnici imaju nju te sinove Raffa i Rudyja od kojih se obojica se bave glumom.

Nakon toga je ljubio kolegicu Siennu Miller, s kojom je bio zaručen, a onda ju prevario s tada 26-godišnjom dadiljom svoje djece Daisy Wright. Jude je ponovno iznenadio javnost kada je tijekom snimanja filma ''Sherlock Holmes'' u New Yorku dobio kćer Sophiju s konobaricom Samanthom Burke, u kratkoj vezi s Catherine Harding ima kćer Adu, a u rujnu prošle godine dobio je šesto dijete s Philipom Coan.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Celebrity Sahranjena Marina Tucaković: Ispunjena joj je posljednja želja, od nje se oprostile neutješne glazbene zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene