Pogrešan potez rukom!

Nije poznato je li se ovo dogodilo slučajno ili namjerno, ali uhvatili su je taman kad joj je čipkasti grudnjak izvirio nasred ulice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk prošetala se ulicama New Yorka u zanimljivoj modnoj kombinaciji, a ispod bijele košulje jasno se vidio čipkasti grudnjak koji je namjerno pokazala.

Manekenka Irina Shayk vraća se u ritam svoje svakodnevice nakon romantičnog putovanja u Francusku s novim dečkom Kanyeom Westom, a fotografi vjerno prate svaki njezin korak. 35-godišnja Irina bila je u društvu kćerkice Lee De Seine koju ima s glumcem Bradleyjem Cooperom, no sve su oči bile uprte u ono što je imala na sebi.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Irina je uskočila u široke kratke hlače i široku bijelu košulju ispod koje je imala čipkasti grudnjak. Hrabra modna kombinacija istaknula je njezinu besprijekornu figuru, a Irina nije ni trepnula dok su se svi okretali za njom. Košulju je gotovo potpuno raskopčala, a to što joj se grudnjak jasno vidio nije joj predstavljalo nikakav problem.

Glasine o vezi 35-godišnje Irine i 44-godišnjeg Kanyea započele su krajem prošlog mjeseca, i to navodima da se viđaju u tajnosti, što je mnoge začudilo, dok se on razvodi od reality zvijezde Kim Kardashian nakon šest godina braka.

Manekenka je neko vrijeme bila sama nakon što je prije dvije godine prekinula vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu Leu De Seinu. Bivši je par upravo zbog kćeri ostao u dobrim odnosima. Prije Coopera Irina je ljubila Cristiana Ronalda, s kojim je bila pet godina u vezi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 1 Celebrity Pogledajte kako zgodne Srpkinje koje su oduševile na Eurosongu uživaju na egzotičnoj lokaciji, fotke su bombastične!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene