za nju ne postoji loš dan!

Fatalna brineta našla se usred tuđeg razvoda, no nitko ne krivi glazbenika što je pao na nju jer ona začini i običnu šetnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk odrađivala je obveze i pokupila kćer u vrtiću, a pritom je izgledala jako seksi i za njom su se mnogi okretali.

Irina Shayk (35) jedna je od najljepših žena na svijetu pa nije čudno da nijedna njezina šetnja ne može proći nezamijećeno, pogotovo jer je njezin način odijevanja uvijek seksi. 

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Manekenka je odrađivala obveze po New Yorku i pokupila kćer Leu De Seinu iz vrtića, a dok je prolazila, za njom su se mnogi okretali. Irina je imala na sebi traper-hlače niskog struka, koje su se činile kao da će joj pasti, i crni korzet koji je naglasio njezin bujni, stisnuti dekolte. 

To je uskladila s cipelama i sunčanim naočalama, a u rukama je nosila kožnu jaknu. Inače, neko se vrijeme šuškalo da Shayk ljubi repera Kanyea Westa (44), a to je potvrđeno kada su snimljeni na romantičnom odmoru u Francuskoj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Manekenka se tako našla usred brakorazvodne parnice Kanyea i reality zvijezde Kim Kardashian (40) koja je pokrenuta u veljači. Javnost je iznenadilo što glazbenik ljubi Irinu nakon što je bio šokiran Kiminim zahtjevom za razvod i ponašao se bezobrazno prema njoj i otežavao joj situaciju. 

Irina je prije Westa ljubila holivudskog glumca Bradleyja Coopera (46) i mnoge je iznenadio njihov prekid. Irina i Bradley počeli su se viđati 2015. godine, a dvije godine kasnije dobili su kćer Leu De Seinu. Manekenka je prekinula s Cooperom u lipnju 2019. kada se šuškalo da on ljubi pjevačicu Lady Gagu, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus četvrta emisija TLZP - 1 Celebrity Nives se utegnula u kožnu haljinicu, pa zaključila da bi se najradije sama u sebe odmah zaljubila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene