Opa!

Fanovi iskopali golišavu fotku pobjednika Eurovizije koju je on sam objavio još prije tri godine, vidi se da nema ništa na sebi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Internetom kruži fotografija na kojoj je Damiano David bez odjeće, a koju je prije nekoliko godina objavio na Instagramu dok još nije stekao svjetsku slavu.

Društvenim mrežama ovih je dana počela kružiti fotografija talijanskog rokera i frontmena grupe Maneskin Damiana Davida koju je sam objavio na Instagramu još prije tri godine, a kojoj se njegovi obožavatelji danas pogotovo dive.

Pogledaj i ovo Damiano David - 12 Neprepoznatljiv je... Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

Riječ je o fotografiji na kojoj pobjednik Eurovizije pozira u potpunosti razodjeven nakon tuširanja, kojom nije ipak pokazao previše, a opet sasvim dovoljno da malo toga ostavi mašti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

Inače, Damiano je nedavno snimljen u jednom od rijetkih izlazaka sa svojom dugogodišnjom djevojkom Giorgiom Soleri. Snimljeni su na ulicama Rima, pri izlasku iz kina, nakon čega su s prijateljima sjeli u kafić.

Giorgia je za tu priliku odabrala bijelu laganu haljinu ispod koje su se nazirale brojne tetovaže kojima je ukrasila tijelo, a Damiano je nosio dvobojno odijelo i majicu s likom Britney Spears, odnosno njezinom fotografijom iz 2007. godine nakon što je doživjela mentalni slom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene