Presretni su!

Indira i njezin Miro proslavili važan dan, zajedno su zapjevali i njima posebnu pjesmu, a čestitke im pristižu sa svih strana

Indira i Miroslav Levak proslavili su sedmu godišnjicu braka, a ona je na Instagramu podijelila slavljenički video uz romantičnu poruku koju je posvetila voljenom suprugu.

Pjevačica i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Indira Levak i njezin suprug Miroslav Levak proslavili su sedmu godišnjicu braka, a ona je dio slavljeničke atmosfere podijelila na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Indira Levak na zasluženom odmoru Indira objavila vruću fotku s mužem, izgledaju još zaljubljenije nego prije, a on se pohvalo i isklesanim tijelom!

"Sjećaš li se one noći? Ja grabežljiva, a moja ljubav sramežljiva. Uvijek ću biti tvoja, a ti zauvijek moj. Sretna nam godišnjica braka,
ljubavi moja", napisala je Indira uz video koji je objavila u kojem zajedno pjevaju i sjajno su raspoloženi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

"Sretna godišnjica, dragi vas dvoje predivnih", "Neka vam je sretna, bejbe, i još bezbroj takvih vam želim, "Sretna vam, dragi moji", "Sretni i veseli uvijek bili", "Neka vam je sretna, uživajte", "Sretna godišnjica, još puno lijepih godina u ljubavi i slozi", "Sretno, prinče i princezo", "Sretna vam godišnjica, od srca sve najbolje", "Doživjeli još 100 predivnih godina kao što ste i vas dvoje", samo je dio čestitki koje su dobili od Indirinih pratitelja.

Indiru i Miroslava u početku je povezivalo samo prijateljstvo nakon što su se upoznali u teretani, no rodila se ljubav koju su 2014. godine okrunili brakom. Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u krugu najbližih, a njihova je zaljubljenost danas jednaka kao i tada.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5. lipnja!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Ima 46 godina, a plažom je prošetala u badiću koji teško da bi obukle i upola mlađe od nje, no nju nije briga što drugi misle

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene