važna u njegovom životu

Igor Kojić slavi 34. rođendan, podijelio je čestitku njemu jako drage žene: "Najviše na svijetu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić slavi 34. rođendan i na Instagramu je podijelio čestitku koju mu je uputila bliska osoba.

Igor Kojić, koji je od 2015. u braku sa Severinom (49) i već duže se šuška o problemima u njihovom odnosu, slavi 34. rođendan. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Nogometni menadžer je podijelio na Instagram storyju čestitku njemu jako drage osobe.

"Sretan rođendan mom bratu. Najviše na svijetu", napisala je njegova sestra Nataša uz njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva. Tu je istu sliku Igor objavio na njezin rođendan 20. srpnja. 

Čini se kako će ove godine izostati čestitka od Kojićeve supruge Severine, a upravo je posljednju zajedničku fotografiju s njim pjevačica objavila na njegov prošli rođendan. 

"Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Splićanka. 

"Kažu da su 'Isusove godine' najsretnije. Hvala, ljubavi", odgovorio je Igor u komentaru na objavu. Kasnije je Severinina objava nestala s njezinog Instagram profila, no ostavila je dosta njihovih fotografija s početka 2020. i one koje je ranije podijelila. 

Kojić je obrisao sve zajedničke slike s pjevačicom i više se ne prate na Inastagramu. Inače, već duže vrijeme, od prošle godine se šuška da par ima problema u braku, no oni ne žele komentirati te glasine. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) +3 Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene