Što se to događa?

Pogledajte čime se bavi Igor Kojić dok mediji u njegovoj zemlji pišu o Severininoj ljubavi s mlađim vinarom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić je na svom Instagramu objavio slike pravoslavnih svetaca i manastira, a natpise o Severini i Tomislavu Voštiniću ignorira.

Mediji iz susjedne nam Srbije raspisali su se o novom muškarcu u Severininu životu i ljubavi koju je prema njihovim saznanjima pronašla s deset godina mlađim vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem iz Ivanić-Grada, što je njezin tim opovrgnuo, a ne postoji nikakvi dokazi koji bi išli u prilog tim tvrdnjama.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

"Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event, na kojem je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa", istaknuo je njezin bliski prijatelj i PR-ovac Davor Grgin.

Njezin suprug Igor Kojić se u međuvremenu bavi potpuno drugačijim temama i na svom Instagramu objavljuje svece srpske pravoslavne crkve, snimku manastira Dečani i umjetnička djela.

On je nedavno uz Severinu zapratio još jedan profil na Instagramu i to onaj patrijarha Pavla, kao i onaj naziva Pouke svetih otaca čime je mnoge iznenadio. Prije je pratio i profil Biser Metohije no njega više nema na popisu.

O problemima u braku Severine i Igora piše se posljednjih nekoliko mjeseci, nakon što se ona sama vratila iz Beograda i jer od tada nisu viđeni zajedno u javnosti. Supružnici zasad nisu komentirali navode, a cijelu je situaciju jedino pred novinarima prokomentirao Igorov otac Dragan Kojić Keba.

"Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade. Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba objašnjavati niti se to može objasniti. Riječ nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za obranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osjetiti ljubav, a što će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu. Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište jer je u mom uvijek sve bilo na svom mjestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju što rade i pričaju. Ne bih sudio nikome niti to mogu jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvijek i na svakom mjestu", rekao je tada vidno neraspoloženi Keba za Alo.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Mustafa Nadarević Celebrity Poznato je mjesto posljednjeg ispraćaja Mustafe Nadarevića, ali jedan detalj ipak nije otkriven

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene