ima dobro društvo

Igor Kojić kratko i jasno komentirao razvod od Severine, pokazao je i na Instagramu s kime se i kako zabavlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić pokazao je na koji način provodi vrijeme nakon što je u javnost izašla vijest o njegovom razvodu sa Severinom kojom se oženio krajem rujna 2015.

Igor Kojić (34) kratko je komentirao razvod od Severine (49) nakon što je ona vijest potvrdila preko svog PR tima. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Sve je rečeno, hvala na razumijevanju", istaknuo je nogometni menadžer za Slobodnu Dalmaciju

Kojić je na Instagramu podijelio i fotografiju sa svojim vjenčanim kumom Borisom Đikanovićem i pokazao da se dobro zabavlja. "Kum: To je jedan od načina na koji se Bog brine o nama", napisao je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Igor je pozirao zagrljen s kumom dok su se pokraj njih vidjeli harmonikaš i kontrabasist. Kojićevi pratitelji su se složili s njegovim riječima, a neki su izrazili žaljenje zbog njegovog razvoda od Severine.

"O svima nama", komentirala je njegova sestra Nataša. Nogometni menadžer je podijelio i nekoliko Instagram storyja, a na jednom je i zapjevao u autu pjesmu folk zvijezde Indire Radić "Nova krv".

"Lijepa sam, lijepa za nas, ali sam slijepa za vas", pjeva Igor u videu. Usto je otkrio da uživa u ljetovanju s društvom i objavo sliku bazena. 

Inače, Kojić je ranije podijelio fotografiju svoje sjene u travi koja podsjeća na stav legendarnog pjevača Freddieja Mercuryja. Naime, vidi se Igor ima jednu ruku podignutu u zrak baš kao što je to činio i pokojni frontmen rock grupe Queen u glazbenim spotovima i na svojim nastupima.

To je bio jedan od zaštitnih poteza Freddieja koji je poznat po hitovima "I Want To Break Free" i "Don't Stop Me Now". 

Podsjetimo, Severina je u petak potvrdila razvod od Igora preko svog PR tima. 

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod", istaknula je pjevačica. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nekad i sad Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene