Očaran je

Igor Kojić više ne prati samo Severinu na Instagramu, dodao je još jedan profil pa sve iznenadio odabirom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić je na Instagramu zapratio profil naziva Biser Metohije.

Dok Igora Kojića na Instagramu prati 48,7 tisuća ljudi, on je dosad pratio samo svoju suprugu Severinu, no čini se kako se to upravo promijenilo što je mnoge poprilično iznenadilo.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, Igor je odlučio zapratiti profil naziva Biser Metohije u čijem opisu stoji da je stvoren kako bi upoznao Instagram publiku s Velikom Hočom i drugim naseljima na području Kosova i Metohije.

Upravo tim područjem Igor putuje posljednjih nekoliko dana i sa svojim pratiteljima dijeli ljepote kojima se divi i koje su ga u potpunosti očarale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Na Severininu Instagram profilu Igor i dalje stoji kao jedini kojeg ona prati, unatoč sve glasnijim šuškanjima i nagađanjima kako je njihov brak na klimavim nogama i da se navodno nisu vidjeli već nekoliko mjeseci.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +0 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Celebrity S gustom bradom i viškom kila ovog zavodnika danas rijetki prepoznaju, ali zbog prisnih zagrljaja s 26 godina mlađom plavušom sad je zamijećen

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene