Malo se zapustio

Ispod ove guste i sijede brade krije se legendarni glumac kojeg će na novim fotkama teško prepoznati i najveći fanovi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hugh Laurie snimljen je u Londonu tijekom šetnje sa svojim psom, a zbog brade ga na fotografijama nije lako prepoznati.

Britanski glumac Hugh Laurie (62) najpoznatiji je po ulozi legendarnog doktora Housea u istoimenoj seriji, iako je iza njega bogata karijera, no sada bi ga teško prepoznali i najveći obožavatelji.

Hugha su paparazzi ovaj tjedan ulovili dok je u Londonu šetao svojeg psa, a na fotografijama ne nalikuje na sebe jer ima gustu i sijedu bradu.

Radi li se ovdje o novom imidžu ili se jednostavno malo zapustio, nije poznato, no sigurno je da ga na promjenu nije natjerala uloga jer u mini-seriji "Why Didn't They Ask Evans?", koja izlazi ove godine, glumac ima urednu i puno kraću bradu.

Ipak, pravim obožavateljima njegova lika i djela ovo ne bi trebalo biti veliko iznenađenje jer je Laurie u ranijim intervjuima isticao kako ne posvećuje puno pažnje svojem izgledu, a paparazzi su ga već i prošle godile ulovili u sličnom izdanju.

"Generalno mi se više sviđa kako izgledaju muškarci u Engleskoj nego oni u Americi. Bez obzira na to kojim se poslom bave, Amerikanci su besprijekorno njegovani i uređeni. Kosu suše fenom, a čini mi se da okolo hodaju s češljem u džepu. Nedavno sam večerao s Georgeom Clooneyjem i bio je tako zgodan. Ali ja više volim opušten pristup nego da dobro izgledam. Pretjerano uređivanje smatram gubitkom vremena, umjesto toga korisnije bi bilo da naučim svirati trombon", ispričao je jednom prilikom uvijek originalni Hugh.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +3 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Celebrity Lice ove ljepotice nikako ne odaje njezine godine, a ovakvu figuru u badiću poželjele bi i upola mlađe žene!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene