Skinuo se do kraja

Žene ga obožavaju i proglasile su ga najzgodnijim, a sada je pokazao da mu golotinja ne predstavlja baš nikakav problem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hugh Jackman snimio je reklamu za jedan modni brend u kojoj je u potpunosti gol.

Holivudski glumac i zvijezda Marvelovih filmova Hugh Jackman razveselio je obožavateljice svojim najnovijim potezom, a one koje dosad nije pridobio, sada sigurno je.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman žene stoje u redu Tek se rastao nakon 27 godina braka, a novu ljubav već traži punom parom: ''To mu je sada prioritet!''

Naime, 51-godišnji Hugh je snimio reklamu u kojoj je u potpunosti bez odjeće i nosi samo kaubojske čizme na nogama, koje ujedno i reklamira za jedan australski brend.

U zabavnom videu, Hugh pokazuje svojue isklesano tijelo sjedeći u kožnoj fotelji dok objašnjava zašto voli čizme. Video je pažljivo snimljen kako glumac ipak ne bi pokazao previše, ali dovoljno da izmami uzdahe i malo toga ostavi mašti svojim obožavateljicama. 

Na njihovu žalost, Hughovo srce već godinama pripada samo jednoj ženi i to Debori-Lee Furness  koja je od njega starija punih 13 godina. Supružnici su se upoznali još 1995. godine na setu ABC-jeve drame "Correlli", a glumac je u više navrata izjavio kako mu je to bio najbolji posao na svijetu jer je baš tamo upoznao ljubav svog života. Vjenčali su se godinu dana kasnije i zajedno su posvojili dvoje djece, danas 20-godišnjeg sina Oscara i 15-godišnju kći Avu.

Česta su tema novinskih članaka obzirom na njegovu reputaciju jednog od najzgodnijih i najseksepilnijih glumaca, ali i razlike u godinama unatoč kojoj imaju titulu jednog od najdugovječnijih i najstabilnijih parova Hollywooda. Ove godine slave 24. godišnjicu braka, a on je u jednom od intervjua otkrio koja je zapravo njihova tajna uspjeha.

"Prije nego što smo postali roditelji, Debby i ja smo sklopili pakt da ćemo na svakom raskršću u životu, bilo ono veliko ili malo, jedno durgome pogledati u oči. Dogovorili smo se da ćemo u tim trenucima jedno drugo pitati je li to dobro ili loše za naš brak, a kad smo dobili djecu pitanje je glasilo – je li to što se događa dobro ili loše za našu obitelj? I kad god je moguće, naravno, radimo samo ono što je za našu obitelj najbolje'', otkrio je Hugh.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene